preloader

Wartość odżywcza produktu w 100g

Wartość odżywcza produktu: w 100 g produktu
Wartość energetyczna 502 kJ/ 120 kcal
Tłuszcz 0,8g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,10g
Węglowodany 19,50g
w tym cukry 1,90g
Błonnik 2,50g
Białko 8,50g
Sól 0,8g
Skład i alergeny
Składniki: Warzywa (kapusta biała, białko grochu, szczypior, grzyby Shiitake, czosnek, koper włoski, imbir), mąka pszenna, woda, olej roślinny (rzepakowy), olej kokosowy, białko ryżowe, aromat, masło kakaowe, drożdże suszone, sól, sos sojowy (soja, woda, sól, mąka pszenna, cukier), stabilizator (metyloceluloza), skrobia ziemniaczana, ekstrakt jabłkowy, sól potasowa, ocet kukurydziany, zagęszczony sok cytrynowy, pieprz, emulgator (lecytyna słonecznikowa), barwnik (czerwień buraczana), maltodekstryna, ekstrakt z granatu.
Informacje dla alergików: PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ: SEZAM, SELER, MLEKO, SKORUPIAKI, GLUTEN, RYBY, SOJA.

Pierożki gyoza Beyond Meat

Tradycyjny japoński sposób przygotowania:
1. Rozgrzać patelnię teflonową.
2. Rozprowadzić 1 łyżeczkę oleju na patelni.
3. Ułożyć pierożki płaską częścią na rozgrzanym oleju.
4. Smażyć około 2 minuty.
5. Dodać około ½ szklanki wody.
6. Przykryć i dusić około 4 minuty następnie odkryć i pozwolić odparować resztkom wody.
7. Tak przygotowane pierożki przełożyć na talerz i podawać z sosem sojowym.